Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

YÜZLERCE VATANDAŞ, BAŞKAN CANPOLAT’IN SEÇİM BÜROSUNDA BULUŞTU

YÜZLERCE VATANDAŞ, BAŞKAN CANPOLAT’IN SEÇİM BÜROSUNDA BULUŞTU
REKLAM ALANI
25.02.2024
A+
A-

TARİH 25.02.2024
İLETİ NO 51
KONU YÜZLERCE VATANDAŞ, BAŞKAN CANPOLAT’IN SEÇİM BÜROSUNDA BULUŞTU
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

Bir 16 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir

YÜZLERCE VATANDAŞ, BAŞKAN CANPOLAT’IN SEÇİM BÜROSUNDA BULUŞTU

Bir 5 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, miting havasına dönüşen Seçim İrtibat Bürosu ziyaretinde, büroda bulunan yüzlerce vatandaşla bir araya geldi. Dolu dolu bir dönem geçirdiklerini kaydeden Başkan Canpolat, “Hep beraber birlik halinde, durmadan yorulmadan dolu dolu belediyecilik hizmeti olarak bir 5 yıl geçirdik. İnşallah 31 Mart sonrası yine sizlerle bir olacağız” diye konuştu.

Bir 5 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında bulunan seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Seçim bürosunu AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Bahattin Yıldız’ın yanı sıra yüzlerce vatandaş ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili konuşan Başkan Canpolat, programlarının açılış olmamasına rağmen içeride ve dışarıda yer kalmadığını belirtti. Yoğun katılım gösteren vatandaşlara teşekkür eden Başkan Canpolat, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Bir 8 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir

 

“Allah sizden razı olsun hoş geldiniz şeref verdiniz. Hep beraber birlik halinde, durmadan yorulmadan dolu dolu belediyecilik hizmeti olarak bir 5 yıl geçirdik. İnşallah 31 Mart sonrası yine sizlerle bir olacağız. Beraber yöneteceğiz beraber olacağız sloganı ile; İnşallah 31 Mart sonrası önümüzde yine hizmetlerin yağmur gibi yağdığı, hizmetin partisi AK Parti olarak, bizler de onun AK adayı olarak gerek Büyükşehir gerekse Haliliye’de çok güçlü bir oy oranıyla sizlerin bu coşkusu bu heyecanıyla Allah’ın izniyle gelecek bizim. Gelecekteki hizmetler bizim,

 

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

 

 

Haliliye bizim Haliliyeli bizim diyorum. Bundan sonra burası sizin eviniz. Burası sizin yeriniz bu seçim bürosu sizin ben de burada olacağım mümkün olabildiği kadarıyla. Burada yine sizlerin sorunları ile hemhal olmaya çeşitli programlar yapmaya iletişim anlamında burada yine görüşmeye devam edeceğiz. Her akşam buradayım hepinizi bekliyorum. Eşinizle dostunuzla arkadaşınız da kim olursa olsun hepinizin başımızın üstünde yeri var. Bugün Berat Kandili hepinizin kandili mübarek olsun. Rabbim hepinizin beratını versin. Her hayrın başı da Bismillah ile başlar. Biz de ya Allah Bismillah diyoruz hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Bizler buradayız bu büro 24 saat açık. Biz de karış karış, sokak sokak, köy köy, kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz. Sizler de aynı şekilde geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da beraber bir şekilde kapı kapı, sokak sokak dolaşacak AK Parti’nin, Cumhurbaşkanımızın bayrağına en yükseğe çekmek adına 31 Mart gecesine kadar durmak yok yola devam. Allah’ın izniyle siz bu işi bitirmişsiniz diyorum. Teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum.”

Bir 8 kişi, kürsü, kalabalık ve yazı görseli olabilir

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, seçim bürosunda oluşan kalabalığa dikkat çekti. Milletvekili Eyyüpoğlu yaptığı açıklamada, “Açık bir farkla Mehmet Canpolat başkanımızın başarıyı elde ettiğini gördük bu da bizleri memnun etti. Ben inanıyorum ki, Mehmet Canpolat başkanımız sahada olduğu sürece tüm halkımızla hemhal olup bütün talepleri yerine getirecektir. Seçim döneminde hangi mahalleye gitsek, hangi kırsal mahalleye gitsek hiç şüphesiz ki Mehmet başkanımızın bir eseri ile karşılaştık. Bundan dolayı ben kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir 14 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 11 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir

Bir 4 kişi, kürsü ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.