Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

YENİDEN REFAH PARTİSİ ŞAHİNBEY İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

YENİDEN REFAH PARTİSİ ŞAHİNBEY İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
09.05.2021
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı, “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladılar. Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı Yayınladıkları mesajında: Toplumun temel taşı olan aileyi, sevgi ve fedakârlıklarıyla bir arada tutan annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Aile ve toplumun direği olan, gelenek ve örflerimizi bizlere öğreten annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimizdir. Aile birliğinin tesis edilmesinde, çocukların sağlıklı ve mutlu bir ortamda yetişmesinde en temel rolü üstlenen anneler, varlıkları ile güç kattığı evlatları için her zaman sığınılabilecek sıcak bir kucaktır. Büyüklerine saygıyı esas alan, cennetin annelerin ayakları…

Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı, “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı Yayınladıkları mesajında: Toplumun temel taşı olan aileyi, sevgi ve fedakârlıklarıyla bir arada tutan annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Aile ve toplumun direği olan, gelenek ve örflerimizi bizlere öğreten annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimizdir. Aile birliğinin tesis edilmesinde, çocukların sağlıklı ve mutlu bir ortamda yetişmesinde en temel rolü üstlenen anneler, varlıkları ile güç kattığı evlatları için her zaman sığınılabilecek sıcak bir kucaktır.

Büyüklerine saygıyı esas alan, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir dinin, bir geleneğin mensubu olan bizler, evlat yetiştirmenin ulvi bir görev olduğunun idraki içerisinde; annelerimizi mutlu etmeli, emeklerinin boşa gitmediğini göstermeli ve onların ne kadar kıymetli olduklarını kendilerine daima hissettirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta ülkemizin varlığı ve birliği için canını feda eden aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin emaneti olan şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, Koronavirüs salgını dolayısı ile vefat eden annelerimiz ve bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve hayatını çocuklarına vakfeden tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyoruz. sevgi ve saygılarımı sunuyoruz.

HALİL İBRAHİM YILDIRIM-ANKARA

REKLAM ALANI