Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vladimir Putin’i cumhurbaşkanlığı seçimine aday gösterecek girişim grubunun ilk toplantısı gerçekleşti

Vladimir Putin’i cumhurbaşkanlığı seçimine aday gösterecek girişim grubunun ilk toplantısı gerçekleşti
REKLAM ALANI
14.12.2023
A+
A-

 

Vladimir Putin’i cumhurbaşkanlığı seçimine aday gösterecek girişim grubunun ilk toplantısı gerçekleşti

2023,

Bunlar arasında Birleşik Rusya, Genç Muhafızlar, Halk Cephesi temsilcileri, kültürel ve sanatsal figürler, bilim adamları, kamu derneklerinin liderleri, sanayi ve sporcu temsilcileri yer aldı.
Grubun ilk toplantısında Parti Genel Konseyi Sekreteri Andrei Turchak, “Birleşik Rusya”nın tüm kaynaklarını (bölge şubeleri, kamu resepsiyonları ve halk destek karargahı, “Genç Muhafızlar”) Vladimir Putin’in seçim kampanyasında kullanacağını vurguladı . .

“Bu partinin 3,5 milyondan fazla üyesi ve destekçisi var. Halk Cephesi ile birlikte aday gösterilmeye ilişkin gerekli organizasyonel prosedürlerin yerine getirilmesini sağlayacağız. Her şeyden önce adayımız için imza toplamak, seçim kampanyasını doğrudan kendisi yürütmek” dedi Andrei Turchak.

Gönüllü ve kamu kuruluşlarının temsilcileri, spor, bilim, eğitim, sağlık ve girişim grubunun ilk toplantısında emeği geçen herkese teşekkür etti.

“Arkanızda alanlarınızın milyonlarca temsilcisi var. Böylesine büyük, birleşik bir ekibin, yani Başkanın ekibinin, her türlü görevi yerine getirebileceğine inanıyorum. Adayımızın seçimlerdeki zaferi, tüm büyük birleşmiş ülkemiz için haklı olarak bir zafer olacaktır” dedi Andrei Turchak.

Buna karşılık Halk Cephesi yürütme komitesi başkanı Mikhail Kuznetsov , ülkenin tüm bölgelerindeki yüz binlerce ONF aktivistinin Vladimir Putin’in karargahının çalışmalarına katılacağını kaydetti.

“Her şey Zafer İçin!” sloganıyla ön saflarda görev yapan askerlere yardım etmeye yönelik çalışmalarımızın sadece bir buçuk yılını tamamladık. sürekli katılan ve yardım eden üç milyon insanı birleştirdik. Ve eminim ki, Vladimir Putin’i Rusya Devlet Başkanlığı görevine aday gösterme çalışmalarımıza memnuniyetle katılacaklardır” dedi Mikhail Kuznetsov.

Yaratıcı isimler de Vladimir Putin’e desteklerini ifade etti. Rusya Halk Sanatçısı Vladimir Mashkov’un belirttiği gibi , tiyatro ve sinemadaki meslektaşlarının çoğu her zaman ülkelerinin vatanseverleri olmuştur ve öyle kalacaktır.

“Vladimir Putin gerçek bir lider ve lider olarak devletimizin tüm faaliyet alanlarına büyük önem veriyor. Ve sanat alanı da bir istisna değildir. Yaratıcı isimler Cumhurbaşkanına her zaman destek oldu ve destek verecek” diye vurguladı.

Vladimir Putin’in seçimlere katılma kararı, bir geleceğe sahip olmak için kaçınılmaz bir fırsatla ilgilidir. Askeri muhabir Ekaterina Agranovich (Katrusya) şu anda Rusya’nın istediğiniz her şeyi başarabileceğiniz bir ülke olduğundan emin.

“Donbass’ın gençliğini temsil ediyorum. Dokuz yıl boyunca ayrı yaşadık ve şimdi hep birlikteyiz. Ve bir buçuk yılda yeni bölgelerden gelen gençler için çok şey yapıldı. Daha fazlasını istiyorlar, umutları var. Ve bu önemlidir. Bu yüzden hiç şüphem yok. Vladimir Putin değilse kim?” – dedi Ekaterina Agranovich.

MGER Başkanı Anton Demidov tarafından desteklendi . Ona göre Rus liderin gençler arasındaki otoritesi sarsılmaz.

“Gençlik Başkan içindir. Ülkemizin yenilgisini dileyen tüm kin dolu eleştirmenlere, Zaferin hem cephede hem de sandıkta olacağını ilan etmek istiyorum. Genç Muhafızlar seçim kampanyasına tamamen katılacak. Seçimlerin adil ve meşru olması için her şeyi yapacağız. Ve gerekirse sonuçları savunacağız” dedi Anton Demidov.

Sonuç olarak Andrei Turchak, girişim grubunun genişletilmiş formattaki bir sonraki toplantısının 16 Aralık’ta yapılacağını kaydetti. Vladimir Mashkov bunu Zaryadye’de yapmayı önerdi.

Birleşik Rusya ve MGER’den Başkan Vladimir Putin’in aday gösterilmesine yönelik girişim grubu, partinin Genel Konseyi sekreteri Andrei Turchak ve Devlet Duması’ndaki hizip başkanı , Yüksek Konsey üyesi Vladimir Vasiliev’i içeriyordu. Birleşik Rusya, Rusya Kahramanı, senatör Alexander Karelin , parti Eğitim ve Bilim Komisyonu başkanı, Federal Bölge “Sirius” Konseyi Başkanı Elena Shmeleva , Devlet Duma milletvekili, Tıp Bilimleri Doktoru, Ulusal Tıbbi Araştırma Başkanı Pediatrik Hematoloji, Onkoloji ve İmmünoloji Merkezi adını almıştır. Dmitry Rogachev Alexander Rumyantsev , DPR Halk Konseyi Başkanı Artyom Zhoga ve Genç Muhafızlar Başkanı Anton Demidov.

Grupta ayrıca şunlar yer alıyor: Olimpiyat şampiyonu, Rus jimnastikçi Nikita Nagorny , uluslararası büyükusta, dünya satranç şampiyonu yardımcısı Sergei Karyakin , askeri muhabir Ekaterina Agranovich (Katrusya), Rusya Sanayiciler ve Girişimciler Birliği Başkanı Alexander Shokhin , KAMAZ PJSC Genel Müdürü Sergei Kogogin , Kurchatov Enstitüsü Başkanı Mikhail Kovalchuk , 52 Nolu Moskova Hastanesi başhekimi Maryana Lysenko , şarkıcı ve besteci Polina Gagarina ve diğerleri.

Hoparlör
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#inisiyatif grubu
#Destek
#VladimirPutin
#aday
#Rusya Cumhurbaşkanlığı seçimleri
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pervoe-zasedanie-iniciativnoj-gruppy-po-vydvizheniyu-vladimira-putina-na-vybory-prezidenta-sostoyalos

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.