Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET TAŞ, BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ 29 YAŞINDA

MEHMET TAŞ, BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ 29 YAŞINDA
REKLAM ALANI
29.01.2022
A+
A-

Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı Danışmanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, BBP’ nin kuruluşunun 29. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Büyük Birlik Partisi’nin 29. kuruluş yıldönümünü kutlayan BBP` Li Mehmet Taş, “Bizler herkese adalet, aleme nizam ve en önemlisi de İ’lâ-yı Kelimetullah için yola çıkmış olan Alperenleriz” dedi.

BBP mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Büyük Birik Partisi, 29 Ocak 1993 yılında, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu liderliğinde kuruldu. Kendisini bir kez daha rahmetle, minnetle ve şükranla yad ediyorum. Ruhu şad mekanı cennet olsun.

29 Ocak 2022 tarihi, partimizin kuruluşunun 29. yıldönümü. Bu vesileyle, bu süreç içerisinde samimi bir şekilde, inançla, imanla, fedakarlıkla, partimizde, Alperen Ocakları’nda, Kadın Kolları’mızda görev yapan, arkadaşlarıma, ağabeylerime, kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

Bu süreç içerisinde, başta liderimiz Muhsin Başkanımız olmak üzere, hayatını kaybeden bütün dava arkadaşlarımızı, rahmetle, minnetle ve şükranla yad ediyorum. Mekanları cennet olsun.”

29. kuruluş yıldönümümüzün hem partimiz hem Türkiye’miz hem de Tüm Türk İslam coğrafyası için, yeryüzündeki mazlumlar için hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Bizler herkese adalet, aleme nizam ve en önemlisi de İ’lâ-yı Kelimetullah için yola çıkmış olan Alperenleriz. Bugüne kadar bu amaç ve gaye ile siyaset yaptık bundan sonra da aynı amaç doğrultusunda siyaset yapmaya devam edeceğiz. 2021 yılında üye sayısını yüzde 300 arttıran siyasi partiyiz. İnşallah yükselişimiz bundan sonra da devam edecektir.”

BBP’ nin 29. Yıl dönümü tüm Türk İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah ‘tan niyaz ederim.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI