Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 44. Güzelyurt Portakal Festivali’nin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 44. Güzelyurt Portakal Festivali’nin açılışını yaptı
REKLAM ALANI
29.06.2022
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 44. Güzelyurt Portakal Festivali’nin açılışını yaptı

“Güzelyurt’un, ülkemizin en güzide beldelerinden olmaya devam etmesi ve hak ettiği güzellikleri yaşaması en büyük temennimizdir”

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güzelyurt Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak Güzelyurt Festival Parkı Amfi Tiyatro’da düzenlenen ve “Biz Yeniden Birlikteyiz” sloganıyla gerçekleştirilen 44. Güzelyurt Portakal Festivali’nin açılışını yaptı.

Açılıştaki konuşmasına, yangın felaketinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek başlayan Cumhurbaşkanı Tatar, yanan ormanların bilimsel çalışmalar ışığında ağaçlandırılması ve ülkenin zenginliklerine sahip çıkılmasının, herkesin sorumluluğu olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, Güzelyurt’ta yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ve çevreye, yeşile, kültüre, geleneksel değerlere gösterilen özeni takdir ettiğini belirterek düzenlenen festivalin; kültürün ve diğer tüm değerlerin yaşatılması adına önemli olduğunu söyledi.

Organizasyonun tüm belediyelere örnek olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Tatar, bu etkinliğin uzun çalışmaların ve büyük bir emeğin ürünü olduğunu kaydetti.

“KKTC’yi sahiplenmeye ve gençlere daha iyi bir gelecek bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz”

Cumhurbaşkanı Tatar ülkedeki krizlerin aşılması, sıkıntıların geride kalması için çalışmalar yapıldığının altını çizerek Güzelyurt’un, Türkiye Cumhuriyeti’nden gelen su ile bereketli topraklarının daha da verimli hâle gelmesi, ülkemizin en güzide beldelerinden olmaya devam etmesi ve hak ettiği güzellikleri yaşaması dileklerinde bulundu.

Yaşanan acıların unutulmasının mümkün olmadığını, bu konuda sosyal medyada yapılan eleştiriler olduğunu ve halkın bu oyunlara gelmemesini isteyen Cumhurbaşkanı Tatar, tüm sıkıntılara rağmen KKTC’yi sahiplenmeye ve gençlere daha iyi bir gelecek bırakmak için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-44-guzelyurt-portakal-festivalinin-acilisini-yapti-9955

 

 

 

 

REKLAM ALANI