Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

CHP HEYETİ DENİZLİ` DE

CHP HEYETİ DENİZLİ` DE
REKLAM ALANI
21.05.2021
A+
A-

DENİZLİ SUSUZLUK VE TARIMSAL SORUNLARI CHP TAKİBİNDE
DENİZLİ’NİN SORUNLARINI CHP RAPORLANDIRACAK

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Denizli’de ve tüm Türkiye’de yaşanan kuraklık ve yanıp kavrulan tarım alanları ile yaşanan sulama sıkıntısını yerinde inceledik üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu milletvekillerini görevlendirdi.

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

Cumhuriyet Halk Partisi, Denizli’nin kuraklık sorununun yerinde incelenmesi için heyet gönderdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından CHP Tarım Komisyonu Üyesi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Denizli’de görevlendirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile birlikte yapılan saha ziyaretlerinde, yaşadıkları sorunları anlatan çiftçiler iktidarın kulaklarını tıkadığını, çiftçiyi gözden çıkardığını söyleyerek CHP milletvekillerinden tüm Türkiye’ye seslerini duyurmalarını talep ettiler.

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

TARIM KOMİSYONU ÜYELERİ SAHADA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP Tarım Komisyonu Üyesi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır; Denizli’de sulama sorunu ve ürün kaybı yaşayan çiftçileri ziyaret etti. Acıpayam, Çardak, Honaz, Çal, Baklan ve Çivril ilçelerinde gerçekleştirilen yerinde ziyaretlerde çiftçi isyanını dile getirdi.

Bir 1 kişi, ayakta ve sokak görseli olabilir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Tarım Komisyonu üyesi Milletvekilleri, İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile birlikte ilk olarak Denizli Ziraat Odası’nı ziyaret ederek tarımda yaşanan sulama suyu problemlerini ve yapılması gerekenleri değerlendirdi. Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici ve Oda üyelerinden Denizli tarımı ve sulama sorunu ile ilgili bilgi alan heyet, çalışmalarını ilçelerde sürdürdü.

Bir 1 kişi, ayakta, oturuyor ve ofis görseli olabilir

“BARAJ SEÇİM VAADİNDEN ÖTEYE GİTMİYOR” CHP’lilerin Acıpayam’da sorunlarını dinlediği çiftçilerden biri, “Su akıyor ama tutulmuyor. Buraya baraj yapılması lazım. Her seçim döneminde ‘buraya baraj yapılacak.’ Seçim vaadinden öteye gitmiyor” dedi. Çiftçi, “Etrafa göletler yapıldığını ama bunun doğru bir yatırım olmadığını” belirterek, Biçer Karaca’dan “çiftçinin baraj talebini yeniden dile getirmesini” istedi. Seradaki başka bir çiftçi ise “Ekmeğimiz için çalışıyoruz ama karşılığını alamıyoruz” sözleriyle dert yandı.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve çim görseli olabilir

HAMBAT OVASI KAVRULUYOR! Çardak’ta tarlaları gezen, Çaltı’da vatandaşları dinleyen CHP’li Gülizar Biçer Karaca ve İlhami Özcan Aygun, bir karışı geçmeyen ekinler, susuzluktan olgunlaşamayan başaklar, tarlalarda kalan ürünler karşısında üzüntülerini gizleyemedi. Denizli’nin iktidar partisi milletvekilleri nerede, yüzlerini görmüyoruz tanımıyoruz dahi diyerek tepkilerini dile getiren yurttaşlar, zararlarının telafi edilmesi için CHP’den destek istedi.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve çim görseli olabilir

CAZİBELİ SU VAR, POMPALAR VAR ÇALIŞTIRILMIYOR, SÜS GİBİ DURUYOR

“Çiftçi tarlasına su beklerken, ürünler heba olurken, su pompaları atıl olarak bekliyor, su yönetimi yok, liyakat yok, su parasını yatırmasına rağmen çiftçimiz su alamadıklarını belirtiyor. Su var, su yönetimi yok.” diyerek iktidarın liyakatsız ve beceriksizliğine dikkat çeken Gülizar Biçer Karaca, İlhami Özcan Aygun ile birlikte, akan ama tarlalara ulaşmayan suyu ve atıl olarak bekleyip tarlalara su götürmesi gerekirken süs yerine kilitli duran su pompaları ve trafoları yerinde inceledi.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

DENİZLİ RAPORU HAZIRLANACAK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, çiftçiye; “2022 yılında zararın tekrarlanmaması için sizlere nasıl destek verilmesi gerektiğini raporlandırıp Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na sunacağız. Sizi duymayan iktidardan bunları sizin adınıza biz talep edeceğiz” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-DENİZLİ

Bir 1 kişi görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve çim görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi ve çim görseli olabilir

Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir

REKLAM ALANI