Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Yeni Logosunu Tanıttı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Yeni Logosunu Tanıttı
REKLAM ALANI
03.06.2021
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın yeni logosu belli oldu. İletişim Başkanlığı’nın katkılarıyla tasarlanan yeni logo, Bakanlığın internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında kullanılmaya başlandı.

Bakanlığın yeni logosunda, Cumhurbaşkanlığı Forsu’nda bulunan ve tarihteki 16 Türk devletini temsil eden 16 yıldız yer aldı. Logonun üst ve alt kısımda yer alan iki el sosyal güvenlik sisteminin kapsayıcılığını, gücünü ve devamlılığını, orta kısımda yer alan çark ise kurumun köklü geçmişini ve çalışma hayatının etkinliğini simgelemek amacıyla kullanıldı. Türkiye’nin dünyadaki önemini vurgulamak için ise logonun merkezinde ay yıldız konumlandırıldı.

81 İl SGK ve İŞKUR Müdürlüğüne gönderilen yazıyla Bakanlığının yeni logosunun kullanımına başlandı.

Logolarımızı Aşağıdan İndirebilirsiniz

Logomuzun Arma Kullanımı

Logomuzun Arma Kullanımı

Logomuzun Yanda Yazı Kullanımı

Logomuzun Yanda Yazı Kullanımı

Logomuzun Altta Yazı Kullanımı

Logomuzun Altta Yazı Kullanımı

Kaynak:https://www.csgb.gov.tr/haberler/calisma-ve-sosyal-guvenlik-bakanligi-yeni-logosunu-tanitti/

REKLAM ALANI