Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” Krasnoyarsk Bölgesi’nde “Baba Frost – Birleşik Rusya” etkinliğini düzenleyecek

“Birleşik Rusya” Krasnoyarsk Bölgesi’nde “Baba Frost – Birleşik Rusya” etkinliğini düzenleyecek
REKLAM ALANI
18.12.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya” Krasnoyarsk Bölgesi’nde “Baba Frost – Birleşik Rusya” etkinliğini düzenleyecek

2023,

Başlangıç ​​partinin halk destek merkezinde yapıldı
Ailelere ve çocuklara yardım eden Anne Evi kriz merkezinin minik sakinleri ilk tatlı hediyeleri aldı. Peder Frost ve Snow Maiden, yeni binadaki çocukları ve annelerini ziyaret ederek matine düzenledi.

“Bu güzel, sıcak, rahat ve güvenli yer hem çocuklara hem de kendilerini burada bulan ebeveynlere iyi geliyor. Her zaman zor olan, çeşitli yaşam koşulları nedeniyle buraya gelen çocuklarda en samimi duyguları gördüm. Bu nedenle onlara bir tatil düzenlemek, onlara yeni yıl mucizesini hissettirmek çok önemli. Çocuklar her şeyin yoluna gireceğine, her şeyin yoluna gireceğine ve evlerine dönebileceklerine inanmalı” dedi bölgesel yasama meclisi yardımcısıIlya Zaitsev.

Birleşik Rusya, her yıl Krasnoyarsk Bölgesi’nin farklı bölgelerine muhtaç ve büyük ailelerin çocukları, sosyal merkezler, yetimhanelerin yanı sıra yaşlı nesil ve gazilerin temsilcileri için hediyeler gönderiyor.

“Baba Don – Birleşik Rusya” kampanyası bölgenin tüm bölgelerinde gerçekleştirilecek. Aban’da anaokulu bulunmayan küçük kasabalardaki okul öncesi çocuklara 200 adet hediye verilecek. Bogotol’da sosyal açıdan tehlikeli durumda olan çocuklar reşit değil.

Hoparlör
Zaitsev İlya Aleksandroviç
Zaitsev İlya Aleksandroviç
Krasnoyarsk Bölgesi Yasama Meclisi Yardımcısı Sağlığın Korunması ve Sosyal Politikalar Komitesi Başkanı
#Krasnoyarsk bölgesi
#bölgeler
#Zaitsev
#kamu destek merkezi
#Don Baba
#yeni yıl tebrikleri
#yılbaşı hediyeleri
#terfi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provedyot-akciyu-ded-moroz-edinoross-v-krasnoyarskom-krae

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.