Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” halk programını bir mobil uygulama üzerinden uygulayacak

“Birleşik Rusya” halk programını bir mobil uygulama üzerinden uygulayacak
REKLAM ALANI
12.01.2022
A+
A-

“Birleşik Rusya” halk programını bir mobil uygulama üzerinden uygulayacak

UP mobil uygulamasının çalışması sırasında, partinin aktivistleri ve destekçileri 2,5 milyondan fazla sosyal açıdan önemli eylem gerçekleştirdi.

Birleşik Rusya merkez yürütme kurulu başkanı Alexander Sidyakin, UP uygulamasının en aktif kullanıcılarıyla bir araya geldi. Toplantı katılımcıları, yıl için yapılan çalışmaların sonuçlarını ve bu uygulamayı kullanarak parti projelerinin uygulanmasını ve partinin halk programını tartıştı.

2022 yılında, uygulamanın güncellenmesi ve parti aktivistlerinin küçük işlerini teşvik etmek için bir DMP parti platformu, Yüksek Parti Okulu yöntemlerini kullanan bir eğitici çevrimiçi platform ve uygulama kullanıcıları için bir kurumsal sadakat sistemi oluşturulması planlanmaktadır.

MSK başkanı toplantıya katılanlara partinin gönüllü merkezlerindeki çalışmaları ve doktorlara yardım sağladıkları, bölge sakinlerinin itirazlarını değerlendirdikleri ve ulusal program için teklif toplamaya katıldıkları için teşekkür etti.

Toplantının sonucu, aktif kullanıcıları içerecek olan “UP” mobil uygulama projesinin bir kamu konseyi oluşturma kararıydı – uygulamanın geliştirilmesine katılacaklar. Ayrıca liderler kulübü “UP” – sitede farklı yılların uygulama derecelendirmesinin liderlerinin buluşabileceği, tanışabileceği, fikir alışverişinde bulunabileceği ve işbirliği yapabileceği bir topluluk.

Lansmanından bu yana, her seviyeden 47 binden fazla milletvekili de dahil olmak üzere 280 binden fazla kullanıcı uygulamaya kaydoldu. Parti aktivistleri ve destekçileri 2,5 milyondan fazla sosyal açıdan önemli eylem gerçekleştirdi.

Uzmanlara göre, UP mobil uygulaması 2021 seçim kampanyası için en iyi seçim yazılımı oldu ve ayrıca Yeni Seçim Kampanyası Araçları adaylığında Rusya Siyasi Danışmanlar Derneği’nden birinci derece diploma aldı.

Uygulamanın derecelendirme liderleri partinin yönetim organlarına seçildi. Rostov bölgesinden Vladimir Karagodin ve Nizhny Novgorod bölgesinden Maria Samodelkina Birleşik Rusya Yüksek Konseyi’ne girdi. Krasnodar Bölgesi’nden Anatoly Lobov ve Irkutsk Bölgesi’nden Yakov Mindrulev Genel Konseye seçildiler . Moskova bölgesinden Yuri Ermakov , Dağıstan Cumhuriyeti’nden Jamaladin Hasanov , Leningrad bölgesinden Alexey Leonov , Tambov bölgesinden Dmitry Ryabov ve İnguşetya Cumhuriyeti’nden Mustafa Tsurov , Genel Konsey’deki komisyonlarda yer alacak.

2021’de iki binden fazla UP kullanıcısı federal derecelendirmenin kazananı oldu. Birçoğu Birleşik Rusya Kongresi’nin üçüncü aşamasının çalışmalarına katıldı, parti liderliğiyle bir araya geldi ve Yüksek Parti Okulu’nda eğitim gördü. Yeni yılın başında, en aktif kullanıcılar bölgesel siyasi konseylere seçilecek ve Devlet Duması milletvekillerinin yardımcısı olacak.
kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-budet-realizovyvat-narodnuyu-programmu-cherez-mobilnoe-prilozhenie

REKLAM ALANI