Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” Adıgey’de SVO katılımcılarına psikolojik yardım sağlanması konusunda bir seminer düzenledi

“Birleşik Rusya” Adıgey’de SVO katılımcılarına psikolojik yardım sağlanması konusunda bir seminer düzenledi.

“Birleşik Rusya” Adıgey’de SVO katılımcılarına psikolojik yardım sağlanması konusunda bir seminer düzenledi
REKLAM ALANI
16.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Adıgey’de SVO katılımcılarına psikolojik yardım sağlanması konusunda bir seminer düzenledi

2024

Partinin Maykop’taki halk destek merkezinde gerçekleşti
Seminer, proje koordinatörü, Bölgelerarası Çocuklara ve Yetişkinlere Psikolojik Yardım Merkezi (LPR) başkanı Anna Lisitsyna tarafından gerçekleştirildi .

Toplantıya sosyal hizmet uzmanları, vakıf ve gönüllü grup başkanları, kadın topluluğu temsilcileri, psikologlar, “Savaş Kardeşliği” temsilcileri, “Gönüllü Şirket” aktivistleri ve “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” katıldı. SVO katılımcıları ve aileleriyle.

Anna Lisitsyna, askerlere ve ailelerine yönelik etkili iletişim, psikolojik destek ve yardımdan bahsetti. Dövüşçünün eve döndükten sonra nasıl hissettiğine özellikle dikkat edildi.

Anna Lisitsyna, “Herkesin iyileşme konusunda profesyonel yardım sağlaması önemlidir ve ailenin gerekli desteği sağlaması ve toplumun onun sivil hayata başarılı bir şekilde uyum sağlaması için gerekli koşulları yaratması için savaşçıyla doğru şekilde tanışmak gerekir” dedi. .

Adıgey’deki Birleşik Rusya kamu destek merkezi başkan yardımcısı ve MGER bölge departmanı başkanı Aseta Berzegova, Yardım Merkezi’nin SVO’lar ve aileleriyle ilgili konulardaki faaliyetleri kapsamında merkezde ne gibi çalışmalar yapıldığını bize anlattı. .

“Cumhuriyetin SVO katılımcılarına ve aile üyelerine psikolojik destek sağlama konusundaki mevcut deneyimi, bu çalışmanın ne kadar önemli ve talep edildiğini gösteriyor. Bu, Birleşik Rusya halk programının önemli yönlerinden biridir. Merkezde talep üzerine SVO katılımcılarının ailelerine yönelik kişisel görüşmeler ve eğitimler düzenleyen psikologlarla işbirliği yapıyoruz, her ay bu tür taleplerin arttığını görüyoruz” dedi Aseta Berzegova.

Toplantıya katılanlar, Kuzey Askeri Bölge katılımcılarını barışçıl yaşama adapte ederken üzerinde çalışılması gereken sorunlu konuları belirledi.

Birleşik Rusya’nın SVO katılımcılarına ve aile üyelerine psikolojik yardım sağlamak amacıyla bölgelerde bir proje yürüttüğünü hatırlatalım. Nitelikli federal psikologlar, askeri personel, Kuzey Askeri Bölge’de görev yapan askerlerin akrabaları, dul eşler ve öldürülen veya kaybolan özel operasyon katılımcılarının anneleriyle grup ve bireysel çevrimiçi toplantılar ve yüz yüze oturumlar düzenler. Ayrıca SVO katılımcılarının çocukları ile bireysel toplantılar da yapılıyor.

Hoparlör
Berzegova Aseta Muratovna
Berzegova Aseta Muratovna
“Maykop Şehri” belediye oluşumu Halk Vekilleri Konseyi Yardımcısı, Tüm Rusya kamu kuruluşu “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” Koordinasyon Konseyi Üyesi, “Genç Muhafızlar” adlı STK’nın Adıge bölge şubesi başkanı Birleşik Rusya”, Konut ve toplumsal hizmetler ve altyapı için “Maykop Şehri” Belediye Teşkilatı Halk Temsilcileri Konseyi Komitesi Üyesi.
#Adige Cumhuriyeti
#seminer
#psikolojik yardım
#SVO katılımcıları
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-v-adygee-seminar-po-voprosam-okazaniya-psihologicheskoj-pomoshi-uchastnikam-svo

, , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.