Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT MİRKELAM `DAN ‘24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ MESAJI

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT MİRKELAM `DAN ‘24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ MESAJI
REKLAM ALANI
23.11.2023
A+
A-

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT MİRKELAM `DAN ‘24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ MESAJI

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Değerli Öğretmenlerimiz;

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “Millet Mektepleri Başöğretmenlik” unvanının verilmesi dolayısı ile 24 Kasım’ı öğretmenler günü olarak kutlamaktayız.

İlk emri “Oku” olan bir medeniyetin mensubu olarak bizim için, öğrenmenin ve dolayısıyla irfan ordusunun neferleri öğretmenlerin ayrı bir yeri, ayrı bir önemi bulunmaktadır.

Öğretmenlik; sevgi, şefkat ve fedakârlık isteyen kutsal bir meslektir. Ülkemizin dört bir yanında büyük özveri ve fedakârlıkla çalışan öğretmenlerimiz her türlü takdir ve övgüyü fazlasıyla hak etmektedirler. Bu açıdan öğretmenlerimize ne kadar önemli ve ulvi bir görev düştüğünü daha iyi anlıyoruz. Bizler de bu bilinçle hareket ederek değerli öğretmenlerimizin kutsal görevlerini daha rahat yerine getirmelerini sağlamak, sorunsuz ve güzel bir eğitim öğretim ortamı hazırlamak için daha fazla çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; bugüne kadar bu kutsal görevi büyük bir özveri içerisinde yerine getirmiş öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.