Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN ’15 EKİM DÜNYA KADIN ÇİFTÇİLER GÜNÜ’ MESAJI

BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN ’15 EKİM DÜNYA KADIN ÇİFTÇİLER GÜNÜ’ MESAJI
REKLAM ALANI
14.10.2021
A+
A-

Turan Teşkilatı Genel Başkanı ve 26 Safires Group Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yürüksoy, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Yürüksoy, mesajında, Hayatın her alanında var olan kadınlarımız, tarım faaliyetlerinde önemli bir yere sahiptir.

Günümüz itibariyle tarım sektöründe çalışan emekçilerimizin yarıya yakını kadınlardan oluşuyor. Kadın çiftçilerimizin çalışma ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi sosyal adaletin sağlanması açısından bir gerekliliktir.

Kadınlarımız ekonomik ve sosyal alanda güçlendirildiği takdirde, ekonomik büyüme, sosyal gelişme ve sürdürülebilir kalkınmada gerçekleştirilmiş olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, emek ve sevgiyle toprağı bereketlendiren kadın çiftçilerimizin 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Gününü en içten duygularımla kutluyor, bereketli ve bol kazançlı bir yıl diliyorum

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI