Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bağımsız ve etkili bir güç: “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” kuruluşunun 18. yılını kutladı

Bağımsız ve etkili bir güç: “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” kuruluşunun 18. yılını kutladı
REKLAM ALANI
19.11.2023
A+
A-

Bağımsız ve etkili bir güç: “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” kuruluşunun 18. yılını kutladı

2023

Birleşik Rusya Başkanı Dmitry Medvedev ve Genel Konsey Sekreteri Andrei Turchak, örgütün doğum günü vesilesiyle MGER aktivistleriyle bir araya geldi
Dmitry Medvedev, Genç Muhafızlara ülkenin birliğini yeniden tesis etme yönündeki aktif çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“En başından beri, Kuzey Askeri Bölge aktivistleri yeni bölgelerin restorasyonunu teşvik ediyor, bazen tehlikeli yaşam koşullarındaki insanlara yardım ediyor. Bu, Genç Muhafızların biyografisinin doruk noktasıdır. Bu, örgütün geleceğe onurla bakmasına olanak sağlıyor” dedi parti başkanı.

MGER’den çok sayıda aktif insanın çıktığını , bazılarının siyasi kariyer yaptığını, bazılarının ise sadece işinde titizlikle çalıştığını vurguladı .

Dmitry Medvedev, “100’den fazla Genç Muhafız Kuzey Askeri Bölgesinde gönüllü olarak yer aldı” diye hatırladı.

Parti başkanı ayrıca 18 yıl önce birçok kişinin Genç Muhafızların oluşumuna şüpheyle yaklaştığını vurguladı.

“Birleşik Rusya’nın bir Komsomol ürettiğini ve kariyercileri yetiştireceğini söylediler. Ama şimdi bakın, en zor, yaşamı tehdit eden savaş koşullarına giren biri varsa, bu bizim adamlarımızdı, diğerleri değil. Övülen muhaliflerin tümü görünmez ama biz görünürüz. Bunun için size teşekkür ediyorum” diye konuştu Dimitri Medvedev aktivistlere.

Andrey Turchak ise MGER’in yıllar geçtikçe tanınabilir, bağımsız ve etkili bir güç haline geldiğini vurguladı .

“Bu yıl ilk cephe hücresinin Kuzey Askeri Bölge bölgesinde açılmış olması, savaşçıların Genç Muhafızlara katılması, bu örgütün gerçek otoritesini gösteriyor. Bu sadece cephenin korkutucu olmadığı bir savaş birimidir. Bu, yürekli olan, insanların acılarını, sıkıntılarını paylaşan, onlara sempati duyan, yardım eden, mücadele eden bir birliktir. Oğullarımız ve kızlarımız her zaman en sıcak, en zor noktalarda, her zaman olayların en yoğun noktasındadırlar. Bu özellikle pandemi sırasında ve ardından Kuzey Askeri Bölge’nin başlamasıyla belirginleşti” dedi.

Ayrıca Dmitry Medvedev, Andrei Turchak ve partinin Merkez Yürütme Komitesi başkanı Alexander Sidyakin, Genç Muhafızlar ve Gönüllü Şirketin yeni bölgelerdeki çalışmaları hakkında bir fotoğraf sergisiyle tanıştı.

MGER Başkanı Anton Demidov, Parti Başkanına 30 Mart 2022’den Ekim 2023’e kadar gönüllülerin çalışmaları hakkında fotoğraf materyalleri içeren “Donbass Gerçeği” adlı fotoğraf kitabını hediye etti.

Hoparlör
Medvedev Dmitry Anatolyevich
Medvedev Dmitry Anatolyevich
Tüm Rusya siyasi partisi “BIRLEŞIK RUSYA” Başkanı, Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi Başkan Vekili
#Medvedev
#Turçak
#Sıdyakın
#MGER
#Demidov
#yıl dönümü
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/samostoyatelnaya-i-vliyatelnaya-sila-molodaya-gvardiya-edinoj-rossii-otmetila-18-let-so-dnya-obrazovaniya

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.