Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MÜJDAT ÇOBANOĞLU`NDAN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI

MÜJDAT ÇOBANOĞLU`NDAN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI.

MÜJDAT ÇOBANOĞLU`NDAN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
29.09.2024
A+
A-

Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu TURKKON Genel Başkanı Müjdat ÇOBANOĞLU, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

TURKKON Genel Başkanı Müjdat ÇOBANOĞLU, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Her birey için farklı anlam ve değer ifade eden yaşlılık, ikinci bahar dediğimiz en özel dönemlerdendir. Yaşlılarımız, yaşadıkları hayattan edindikleri tecrübeleri, örf, adet ve kültür öğelerini bugünlere taşıyan, geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran fedakâr büyüklerimizdir.

Yaşlılarımız, yaşadıkları hayatta her zaman için yakın ilgi ve kendilerine sevgiyle uzanacak bir el beklemektedirler. Toplum olarak, yaşlılarımıza hayatın her evresinde saygı ve hoşgörü göstermek, onlara olan vefa borcumuzu hayır dualarını alarak ödemek en önemli erdemlerdendir.

Bu duygularla, bütün yaşlılarımızın ‘1 Ekim Yaşlılar Günü’nü kutluyor, onların her zaman için başımızın tacı olduğunu özellikle belirterek, sağlık ve mutluluk içerisinde yaşamalarını temenni ediyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.