Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Magadan’da Birleşik Rusya aktivistleri kamusal alanların güvenliğini kontrol etti

Magadan’da Birleşik Rusya aktivistleri kamusal alanların güvenliğini kontrol etti.

Magadan’da Birleşik Rusya aktivistleri kamusal alanların güvenliğini kontrol etti
REKLAM ALANI
08.08.2024
A+
A-

Magadan’da Birleşik Rusya aktivistleri kamusal alanların güvenliğini kontrol etti

2024,

İzleme Güvenlik Devriyesi projesinin desteğiyle gerçekleşti
Yaz tatilleri sırasında, “Kentsel Çevre” parti projesi MGER aktivistleri, “Birleşik Rusya” bölgesel kamu resepsiyonu çalışanları ile birlikte çocuk ve spor sahalarının yanı sıra diğer sosyal tesislerin güvenliğini kontrol etti.

İzleme katılımcıları özellikle Birleşik Rusya halk programının uygulanması kapsamında Devlet Duması milletvekili Anton Basansky’nin girişimiyle inşa edilen siteleri ziyaret etti .

“Magadanka Nehri Dolgusundaki çocuk oyun alanları ve spor tesisleri denetlendi. Kompleksler nispeten yakın zamanda inşa edildi ve inceleme sırasında genel olarak iyi durumda olduklarına ikna olduk. Kentsel Çevre partisi projesinin koordinatörü Daniil Kraskovsky şunları söyledi: vandal yazılar, çitlerin ve futbol kalelerindeki ağların hasar görmesi, hasarlı bir oy sandığı ve futbol sahası işaretleme bandının soyulması gibi küçük kusurlar da tespit edildi. Magadan Bölgesi .

Herhangi bir arıza durumunda, izleme katılımcıları yerel yönetime tesislerin onarımının yapılması için bir talep gönderecektir.

#Magadan Bölgesi
#bölgeler
#Kraskovski
#Basansky
#partiprojeleri
#UrbanWednesday
#halkın programı
#Genç gardiyan
#MGER
#izleme
#çocuk güvenliği
#oyun alanları
#Spor sahaları
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-magadane-aktivisty-edinoj-rossii-proverili-bezopasnost-obshestvennyh-prostranstv

, , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.