Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Katar Emiri, Özbekistan Cumhurbaşkanı’nı seçimlerdeki inandırıcı zaferinden dolayı tebrik etti.

Katar Emiri, Özbekistan Cumhurbaşkanı’nı seçimlerdeki inandırıcı zaferinden dolayı tebrik etti.
REKLAM ALANI

Katar Emiri, Özbekistan Cumhurbaşkanı’nı seçimlerdeki inandırıcı zaferinden dolayı tebrik etti.

/2023

Özbekistan Cumhurbaşkanı Shavkat Mirziyoyev ile Katar Devleti Emiri Şeyh Tamim bin arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde, anlaşmaların en üst düzeyde pratik olarak uygulanması, büyük yatırım projelerinin hazırlanmasının ve tanıtımının hızlandırılması konuları ayrıntılı olarak ele alındı. 13 Temmuz’da Hamad Al Thani.

Katar Emiri, Özbekistan liderini Özbekistan Cumhuriyeti’nde yapılan son cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki kesin zaferinden dolayı içtenlikle tebrik etti.

Katar’ın dost canlısı halkı adına, Özbekistan’ın başkanına ve çok uluslu halkına barış, esenlik, sürdürülebilir kalkınma ve refah diledi.

İki ülke liderleri, Katar Emiri’nin bu yıl 5-6 Haziran tarihlerinde Özbekistan Cumhuriyeti’ne yaptığı resmi ziyarette kabul edilen anlaşma ve mutabakatların koşulsuz olarak uygulanmasını sağlamak için gerekli tedbirlerin alınması konusunda mutabık kaldı.

Yakın gelecekte Hükümetlerarası Komisyon ortak toplantısının ve iki ülkenin önde gelen şirketlerinin katılımıyla bir iş forumunun düzenlenmesinin önemi vurgulandı.

 

kaynak:https://president.uz/ru/lists/view/6482

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.