Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE’DE 4 BİN ÜRÜN VE YARIM TON YİYECEK İMHA EDİLDİ

HALİLİYE’DE 4 BİN ÜRÜN VE YARIM TON YİYECEK İMHA EDİLDİ
REKLAM ALANI
15.05.2022
A+
A-

 

 

 

 

 

HALİLİYE’DE 4 BİN ÜRÜN VE YARIM TON YİYECEK İMHA EDİLDİ

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kentin işlek noktaları olan Bahçelievler ve Açıksu Caddesinde yürüttüğü denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş 4 bin ürün ve yarım ton yiyecek ele geçirdi.

Bir 1 kişi ve yiyecek görseli olabilir
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü halk sağlığını korumaya yönelik yürüttüğü denetimlerini bölge bölge devam ettiriyor.

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını sürdüren Zabıta Müdürlüğü, market ve bakkallara yönelik denetime çıktı. Şanlıurfa’nın işlek noktaları olan Bahçelievler ve Açıksu Caddesinde gerçekleştirilen denetimlerde işyeri açma ruhsatı, hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edildi. İnceleme esnasında bir markete giren zabıta ekipleri, tüm gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerinin geçtiğini belirledi. Gazlı içecekler, cips ve hazır çorbaların aralarında bulunduğu 9 kalemde 4 bin 120 ürün ele geçirildi.

Bir 1 kişi ve yiyecek görseli olabilir
YAKLAŞIK 500 KİLOGRAM GIDA ÜRÜNÜ İMHA EDİLDİ
Açıksu Caddesinde sürdürülen denetimde ise bir markette kilolarca küflenmiş ve bozulmuş gıda ürünü bulundu. Denetim esnasında 36 kilogram kuru yemiş, 25 kilogram pestil, 85 kilogram turşu, 63 kilogram peynir, 93 kilogram zeytin, 97 kilogram domates salçası ve 27 kilogram cevizli sucuğa imha edilmek üzere el konuldu. Tarihi geçmiş yiyecekler tutulan tutanağın ardından imha edilirken, vatandaşların sağlığını hiçe sayan işyerleri hakkında cezai işlem uygulandı.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Amaçlarının halkın sağlığını ve menfaatini korumak olduğunu belirten Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise denetimlerin aralıksız olarak süreceği ve vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları 444 22 63 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine bildirmeleri istendi.

 

 

 

REKLAM ALANI