Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALFETİ BELEDİYE BAŞKANI ŞEREF ALBAYRAK `DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

HALFETİ BELEDİYE BAŞKANI ŞEREF ALBAYRAK `DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
20.04.2023
A+
A-

HALFETİ BELEDİYE BAŞKANI ŞEREF ALBAYRAK `DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ı, bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Ramazan Bayramında, başta anne ve babalarımız, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmamalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere, gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine de kucak açmalıyız.

Bu duygular içerisinde, Halfetili hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI