Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle bölgelerde Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlendi

Birleşik Rusya’nın desteğiyle bölgelerde Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlendi
REKLAM ALANI
04.06.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın desteğiyle bölgelerde Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlendi

2024

Tatillerin organizasyonuna milletvekilleri ve parti aktivistleri katıldı
Moskova bölgesinde farklı şehir ve ilçelerde bayram etkinlikleri düzenlendi.

Istra şehir merkezi parkında Devlet Duması milletvekili Sergei Kolunov çocuklar için bir tatil düzenledi. Çocuklar için müzik performansı, disko, eğlenceli başlangıçlar, ustalık sınıfları, lazer tag ve çok daha fazlası hazırlandı.

“Bu bayram biz yetişkinler için genç nesillere olan sevgimizi ifade etmenin bir başka nedeni ve her çocuğun mutlu ve sağlıklı bir çocukluk geçirme hakkı konusundaki sorumluluğumuzun bir hatırlatıcısıdır. Çocukluğu ve aileyi desteklemek işimizin temel ve değişmez önceliklerinden biridir” dedi Sergei Kolunov.

Partinin Moskova bölgesel bölge şubesinin ilk sekreter yardımcısı Denis Perepelitsyn, Lobnya kentsel bölgesindeki Moskvich stadyumunda çocukları tatilden dolayı tebrik etti . Burada çocuklar ve ebeveynleri için eğlenceli başlangıçlar yapıldı.

“Bugün dost canlısı Lobnya aileleri burada toplandı, sayılarının oldukça fazla olduğunu görmek güzeldi” dedi.

Mozhaisk’te K-510 askeri kampının topraklarında bir animasyon programı düzenlendi.

Moskova Bölge Duması milletvekili Tatyana Serdyukova, “Neşeli çocukların kahkahaları ve mutlu gülümsemeleri hayata gerçek anlam kazandırıyor” dedi.

Moskova’da “Gloria Okulu” spor salonunda “Okula gitmeye hazırım!” Spor bayrak yarışı düzenlendi. Etkinliğe okul öncesi öğrencileri katıldı.

Kuzey Chertanovo bölgesinde milletvekilleri öğrencilerle birlikte Aile Eğitimini Teşvik Eden “Dikey” Merkezini ziyaret etti. Merkezin öğrencilerine oyuncaklar ve sanat kitleri gibi hediyeler getirdiler.

Ulyanovsk’ta, Birleşik Rusya bölgesel yürütme komitesinin ilk başkan yardımcısı Maxim Zatsepin, Promyshlennaya Caddesi’ndeki apartman sakinleri için bir eğlence programı düzenledi. Çocuklara heyecan verici oyunlar, yarışmalar, konser gösterileri ve pamuk şeker ikram edildi.

“Çocukların yüzündeki gülümsemeyi ve mutluluğu görmek çok güzel. Bu tür etkinliklerin sadece çocuklar için değil aynı zamanda ebeveynleri için de unutulmaz anılar yaratmaya yardımcı olduğuna ve onlara eğlence ve özenle dolu özel bir gün yaşattığına inanıyorum” dedi Maxim Zatsepin.

Çocuklar animatörler ve parti ayısıyla eğlenebildiler; şarkı söylediler, dans ettiler ve Ulet su parkı için hediye olarak sertifikalar aldılar.

 

Hoparlör
Kolunov Sergey Vladimiroviç
Kolunov Sergey Vladimiroviç
Sekizinci toplantıya katılan Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Moskova bölgesi
#Moskova
#Ulyanovsk bölgesi
#Çocukları Koruma Günü
#1 Haziran
#bölgeler
#Zatsepin
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-podderzhke-edinoj-rossii-v-regionah-proshli-meropriyatiya-ko-dnyu-zashity-detej

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.