Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Arabalar, ATV’ler, ürünler: Birleşik Rusya, SVO katılımcılarına daha fazla kargo gönderdi

Arabalar, ATV’ler, ürünler: Birleşik Rusya, SVO katılımcılarına daha fazla kargo gönderdi.

Arabalar, ATV’ler, ürünler: Birleşik Rusya, SVO katılımcılarına daha fazla kargo gönderdi
REKLAM ALANI
19.08.2024
A+
A-

Arabalar, ATV’ler, ürünler: Birleşik Rusya, SVO katılımcılarına daha fazla kargo gönderdi

2024

Parti aktivistleri, eski neslin temsilcileri ve yerel halk oluşumlarına katıldı
“Birleşik Rusya”, “Annenin Sıcaklığı Cepheye” ve MGER’den gönüllülerle birlikte, “Kuzey Yardım Ediyor” kampanyasının bir parçası olarak Murmansk pansiyon sakinleri için yaşlılar ve engelliler için “kuru duş” yapma konusunda bir ustalık sınıfı düzenledi .

“Gönüllülerimize ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Pek çok yön var, en önemlisi askerlerin hayatını kolaylaştıran eşyaların üretimi ve gönderilmesi: Bunlar kamuflaj ağları, hazır yemek kitleri, ordu mumları, kurtuluş bilezikleri, zanaatkar kadınlarımızın ördüğü şeyler, ilaçlar” dedi. Murmansk Bölge Duması, “Birleşik Rusya” Alman Ivanov’un Destek Merkezi sivil girişimlerinin bölgesel koordinatörü .

Astrahan Bölgesi Duma Milletvekili Oleg Tumarov , Kuzey Askeri Bölge bölgesinde görev yapan bölge sakinleri olan 358. Uçaksavar Füze Alayı askerlerine yardım sağladı. Ordunun talebi üzerine parlamenter, bir dizel jeneratör, araba radyoları, motorlu testereler, bir tornavida ve maske ağlarının satın alınmasına yardım etti.

Elista şehir yönetiminin başkan vekili Aldar Lidzhikov, Yashaltinsky ilçe belediyesinin başkan vekili Purvya Sharaev ile birlikte Zaporozhye ve Kherson istikametindeki askeri personele yardım sağladı.

 

İki belediyenin ortak çabalarıyla kendilerine UAZ Patriot ve Bukhanka arabaları, bir motosiklet, 15 quadcopter (DJI Mavic 3 ve 14 FPV drone) ve iki erzak arabası verildi.

“Bu zor günlerde birlik ve beraberlik en önemli silahımızdır. Aldar Lidzhikov, “Bizim için her gün hayatlarını riske atanların ihtiyaçlarına ne kadar dostane ve duyarlı olursak, evrensel Zaferi o kadar çabuk ilan edeceğiz” dedi.

Partinin kamu destek merkezindeki Tula Genç Muhafız gönüllüleri, Kuzey Askeri Bölge askerlerine bal bağışladı.

Eski nesil için kumaştan kamuflaj kask yapımına ilişkin açık dersler düzenlendi. Aynı gün, hazır bulunan askeri birlik temsilcilerine pelerin takdim edildi.

 

Orenburg Bölgesi’ndeki Dubrovka köyünde yerel halk para topladı ve savunucuları için bir Niva ve ATV satın aldı.

“Bunu özellikle Kuzey Askeri Bölge bölgesindeki köylülerin isteği üzerine satın aldık. Ekipman gerekli her şeyle donatılmıştı: spot ışıkları, daha güçlü lastikler ve çok daha fazlası. Ayrıca, kadınlardan ve Karmalka sakinlerinden oluşan bölge konseyinin yardımıyla toplanan birkaç kamuflaj ağını ve gerekli şeyleri de bağışladım,” dedi Sharlyk bölgesi başkanı Birleşik Rusya’nın yerel şubesi sekreteri Dmitry Volkov .

 

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri, gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi ekipmana, inşaat malzemeleri ve ev aletlerine kadar yeni bölgelere 110 bin tondan fazla insani yardım malzemesi teslim etti.

Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için neredeyse 13 milyar ruble toplandı.

Hoparlör
Ivanov Alman Aleksandroviç
Ivanov Alman Aleksandroviç
Bölgesel Siyasi Konsey Üyesi, Birleşik Rusya fraksiyonunun üyesi, yedinci toplantı Murmansk Bölgesel Duması milletvekili
#Murmansk bölgesi
#bölgeler
#Ivanov
#Astrahan bölgesi
#Kalmıkya Cumhuriyeti
#Tula bölgesi
#Orenburg bölgesi
#Volkov
#GençMuhafız
#MGER
#eski nesil
#SVO katılımcılarına yardım
#askeri personele yardım
#arabalar
#yiyecek
#özel ekipman
#kamu destek merkezi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/avtomobili-kvadrocikly-produkty-edinaya-rossiya-otpravila-ocherednye-gruzy-uchastnikam-svo

, , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.