Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya Kadın Hareketi ve KOBİ Akademisi, bölgelerdeki kadınlar için çevrimdışı bir eğitim platformu başlattı

Birleşik Rusya Kadın Hareketi ve KOBİ Akademisi, bölgelerdeki kadınlar için çevrimdışı bir eğitim platformu başlattı.

Birleşik Rusya Kadın Hareketi ve KOBİ Akademisi, bölgelerdeki kadınlar için çevrimdışı bir eğitim platformu başlattı
REKLAM ALANI
09.08.2024
A+
A-

Birleşik Rusya Kadın Hareketi ve KOBİ Akademisi, bölgelerdeki kadınlar için çevrimdışı bir eğitim platformu başlattı

2024,

Pilot proje Moskova ve diğer beş bölgede başladı
“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” ve Çalışma Bakanlığı, “Kadın Kulüpleri” katılımcılarıyla tüm Rusya’nın çevrimiçi ve çevrimdışı toplantıları çerçevesinde, Rus kadınlarının başarılı kariyerlerini gerçekleştirmeleri için bir dizi eğitim başlattı. Moskova Devlet Veterinerlik ve Biyoteknoloji Akademisi, K.I. Scriabin.

“Batonu Kaliningrad’a, Nizhny Novgorod’a, Yekaterinburg’a devrederek bu çalışmayı başlatıyoruz. İnsanların edineceği bilgilerin parlak, yararlı ve gerekli olacağına ve hem kendileri hem de ülke için gelişmelerine ve yeni şeyler başarmalarına yardımcı olacağına inanıyoruz” dedi. “ Kadın Hareketi ”nin federal koordinatörü Natalia Poluyanova . Birleşik Rusya ”, Devlet Duma milletvekili .

Eğitim katılımcıları, her şeyi yapmayı başaran etkili bir kadının en iyi 10 becerisi konusunu tartıştı.

Moskova “Birleşik Rusya” yürütme komitesi başkan yardımcısı, parti projesinin bölge koordinatörü Irina Eliferova’ya göre , bugün Moskova’daki “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” büyük bir itici güç.

“11 binin üzerinde katılımcımız var. Başlangıçta proje Kuzey Askeri Bölgesindeki erkek askerlere yardım etmek için doğdu. Şimdi daha fazlası var. Kadın sağlığını ele aldık, çocuklu anneleri destekledik ve başarılı kadın girişimcilere, yöneticilere, gönüllülere ve kamu liderlerine örnek olduk” diye vurguladı Irina Eliferova.

İş bulma merkezlerindeki “Kadın kulüpleri” aracılığıyla yapılacak bir sonraki çevrimdışı toplantılar Nizhny Novgorod, Yekaterinburg ve Kaliningrad’da gerçekleştirilecek.

Hoparlör
Poluyanova Natalya Vladimirovna
Poluyanova Natalya Vladimirovna
Federal parti projesi “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması milletvekili
#Moskova
#bölgeler
#Poluyanova
#Eliferova
#partiprojeleri
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
#kadın Kulübü
#İstihdam Merkezi
#eğitim projesi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/zhenskoe-dvizhenie-edinoj-rossii-i-akademiya-msp-zapustili-v-regionah-oflajn-obrazovatelnuyu-platformu-dlya-zhenshin

, , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.