Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, Ryazan’daki kamu destek karargahında “Sıhhi Savunmaya Hazır” programını başlattı

“Birleşik Rusya”, Ryazan’daki kamu destek karargahında “Sıhhi Savunmaya Hazır” programını başlattı.

“Birleşik Rusya”, Ryazan’daki kamu destek karargahında “Sıhhi Savunmaya Hazır” programını başlattı
REKLAM ALANI
09.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, Ryazan’daki kamu destek karargahında “Sıhhi Savunmaya Hazır” programını başlattı

2024,

İlk yardım becerilerini ve taktik tıbbı öğretmeyi amaçlamaktadır.
Kurs katılımcıları arasında Ryazan Bölge Klinik Hastanesi, Shilovsky Bölgelerarası Tıp Merkezi, Ryazan Şehri Klinik Acil Hastanesi, Ryazan Bölgesi Bölgesel Afet Tıbbı Merkezi’nden doktorlar ve akademisyen I.P.’nin adını taşıyan Ryazan Devlet Tıp Üniversitesi’nden öğretmenler vardı. Pavlova, Ryazan Tıp Fakültesi öğrencileri, Granit Gençlerin Askeri-Yurtsever Eğitimi Merkezi temsilcileri, Ryazan Devlet Tıp Üniversitesi “SALUS” tıbbi kurtarma ekibinin gönüllüleri, tıbbi gönüllüler, SVO katılımcılarının aile üyeleri.

“Programımızın başladığı tüm bölgeler arasında Ryazan en güçlü katılımcı kompozisyonuna sahip. “Kurdelede” birlikte olduğumuz birçok kişi vardı, bazılarıyla bölgesel klinik hastanesinde birlikte çalıştım, bölüm başkanları, resüsitatörler. Bu nedenle kursu oldukça hızlı geçiyoruz. Bu programın temel amacı ileri ilk yardımın kitlesel eğitimidir. Öyle ya da böyle, taktik tıp artık herkesin ilgisini çekiyor. Kurs, acil durumlarda kendi kendine yardım ve yardım blokajlarını, savaş travması blokajını içeriyor” dedi “Sağlıklı Gelecek ” parti projesinin federal koordinatörü, Devlet Duma milletvekili, Doktor ” Sağlıklı Savunmaya Hazır” programının küratörü Tıp Bilimleri Dmitry Khubezov .

Dinleyicilere, kritik bir anda bir kişinin hayatını kurtarabilecek yaralanma, kaza ve çeşitli yara türlerinde ilk yardım, kendi kendine ve karşılıklı yardım becerileri anlatıldı. Ayrıca programda acil durumlarda davranışa ilişkin tavsiyeler yer alıyor ve taktik ilk yardım çantalarının muharebe koşullarında kendini kanıtlamış ilaç ve tıbbi ürünlerle nasıl doldurulacağı anlatılıyor.

Teorik bölümün ardından tüm katılımcılar, bir küratörün rehberliğinde çiftler halinde edindikleri bilgi ve becerileri pratik etme fırsatı buldu.

Ryazan Bölgesi Afet Tıbbı Bölgesel Merkezi başkanı Alexander Koshkin , “İlk yardımın zamanında sağlanması, kaza mağdurlarının% 70-80’ine kadar tasarruf etmemizi sağlıyor” dedi .

Birleşik Rusya’nın daha önce “Sıhhi Savunmaya Hazır” programını başlattığını hatırlatmak isteriz . Bu, ilk yardım, yaralanmalar, yaralanmalar ve kazalar için kendi kendine ve karşılıklı yardım becerileri, kimyasallardan korunma ve ardından eğitmenlerin mezuniyeti konularında genişletilmiş eğitimdir.

Parti halihazırda pilot bölgelerde ilk yardım ve taktik tıp eğitimleri yürütüyor. Bryansk, Kursk, Belgorod, Smolensk, Irkutsk bölgelerinde ve Mordovya Cumhuriyeti’nde kurslar ve ustalık sınıfları düzenlendi. Ayrıca Moskova’da Devlet Duması milletvekilleri, senatörler ve partinin Merkez Yürütme Komitesi çalışanları için taktik tıp dersleri düzenlendi.

Hoparlör
Khubezov Dmitry Anatolyevich
Khubezov Dmitry Anatolyevich
Federal parti projesi “Sağlıklı Gelecek” koordinatörü. Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#partiprojeleri
#sağlıklıgelecek
#bölgeler
#Ryazan Oblastı
#Khubezov
#kamu destek merkezi
#sıhhisavunmayahazır
#taktik tıp
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-zapustila-programmu-gotov-k-sanitarnoj-oborone-v-shtabe-obshestvennoj-podderzhki-v-ryazani

, , , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.