Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Araba mitingleri, mitingler, flaş çeteler: Birleşik Rusya, Uzak Doğu ve Sibirya’daki Hava Kuvvetleri Günü kutlamalarına katıldı

Araba mitingleri, mitingler, flaş çeteler: Birleşik Rusya, Uzak Doğu ve Sibirya’daki Hava Kuvvetleri Günü kutlamalarına katıldı.

Araba mitingleri, mitingler, flaş çeteler: Birleşik Rusya, Uzak Doğu ve Sibirya’daki Hava Kuvvetleri Günü kutlamalarına katıldı
REKLAM ALANI
08.08.2024
A+
A-

Araba mitingleri, mitingler, flaş çeteler: Birleşik Rusya, Uzak Doğu ve Sibirya’daki Hava Kuvvetleri Günü kutlamalarına katıldı

2024,

Etkinliklere milletvekilleri ve parti aktivistleri, Genç Muhafızlar üyeleri, askeri personel katıldı.
Blagoveshchensk’te enternasyonalist askerlerin adını taşıyan parkta ciddi bir etkinlik gerçekleşti. Kurbanların anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve anıta çiçekler bırakıldı.

“Bugün hava indirme birlikleri, havadaki kardeşliğin görkemli geleneklerini güçlendiriyor, özverili bir şekilde Anavatan’a hizmet ediyor, cesaret ve kahramanlık gösteriyor, Rusya Federasyonu’nun ve Donbass sakinlerinin ulusal güvenliğini savunuyor. Bilgi ve deneyimlerini gençlerle paylaşan ve önemli askeri-vatansever çalışmalar yürüten Hava Kuvvetleri gazilerine derin şükranlarımı sunuyorum” diyen Yasama Meclisi Milletvekili Andrei Domashenkin, askerlere ve gazilere seslendi .

 

Ayrıca park geleneksel olarak sporcuların gösteri performanslarına ve spor etkinliklerine ev sahipliği yapıyordu. Herkes silahları birleştirip sökebilir, halat çekme ve bilek güreşinde şansını deneyebilirdi.

Vladivostok’ta Hava Kuvvetleri Günü kutlaması, Russky Adası’nda başlayan geleneksel otomobil rallisi “Bizden Başka Kimse” ile başladı. Son nokta ise mitingin gerçekleştiği Primorsky Bölge Gençlik Evi oldu.

Vladivostok Duma, “Bugün, ülkemiz Ukrayna’da neo-Nazizme karşı savaşırken, egemenliğini savunurken ve Donetsk ve Lugansk Halk Cumhuriyetlerini desteklerken, hava indirme birlikleri ön saflarda yer alıyor ve yüksek seviyede eğitim, cesaret ve azim sergiliyor” diye vurguladı. yardımcısı Artyom Volodin .

 

Birleşik Rusya ayrıca Anadyr’de Hava Kuvvetleri Günü onuruna bir motorlu miting düzenledi. Arabalar Hava Kuvvetleri, Rusya ve Çukotka bayraklarıyla süslendi. Sütun, Kazachka Nehri yakınındaki çevre yolundan başladı, şehrin içinden geçti ve miting katılımcılarının ülkeyi savunan paraşütçülerin anısını onurlandırdığı Anadyr dikilitaşında durdu.

“Genç nesil, efsanevi “kanatlı piyadelerin” askeri tarihinin örnekleri kullanılarak eğitiliyor, bu nedenle bugün, daha önce Hava Kuvvetleri’nde görev yapmış olanların tatilde Chukotka’nın eğitim kurumlarına misafir olması çok önemli, ” dedi partinin bölge şubesi Sekreter Yardımcısı Alexey Pershin .

 

Birleşik Rusya, Hakasya’nın Shirinsky bölgesinde şenlikli bir flaş kalabalık düzenledi. Toplantıya Kuzey Askeri Bölge bölgesindeki hava indirme birliklerinde görev yapan milletvekilleri katıldı.

Ust-Abakansky bölgesindeki Ebedi Zafer anıtında paraşütçüler, Birleşik Rusya aktivistleri, yerel makamların temsilcileri, kamu kuruluşları ve meslektaşları tarafından tebrik edildi.

 

#bölgeler
#Amur bölgesi
#Primorsky Krayı
#Hakasya Cumhuriyeti
#Chukotka Özerk Okrugu
#kutlama
#VDVDay
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/avtoprobegi-mitingi-fleshmoby-edinaya-rossiya-prisoedinilas-k-prazdnovaniyu-dnya-vdv-na-dalnem-vostoke-i-v-sibiri

 

, , , , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.