Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya’nın halk programına göre, Krasny Krym’in Rostov köyünde bir anaokulu açıldı

Birleşik Rusya’nın halk programına göre, Krasny Krym’in Rostov köyünde bir anaokulu açıldı.

Birleşik Rusya’nın halk programına göre, Krasny Krym’in Rostov köyünde bir anaokulu açıldı
REKLAM ALANI
08.08.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın halk programına göre, Krasny Krym’in Rostov köyünde bir anaokulu açıldı

2024,

20’si iki ila üç yaş arası çocuklar için olmak üzere 80 koltuk için tasarlanmıştır.
Myasnikovsky bölgesindeki “Luchik” anaokulunda, uyarlanmış eğitim programları da dahil olmak üzere okul öncesi eğitim programlarının geliştirilmesi için modern, konforlu koşullar yaratılmıştır: grup odaları, müzik ve beden eğitimi odaları donatılmıştır, bir psikolog ve bir psikolog için ofisler bulunmaktadır. konuşma terapisti. Tesisler gerekli mobilyalar, eğitici oyun ekipmanları ve öğretim materyalleri ile donatılmıştır.

Anaokulunun topraklarında yürüme pavyonları, küçük mimari formlar, beden eğitimi alanı ve binanın girişlerinde hareket kabiliyeti kısıtlı kişiler için asansörler bulunmaktadır. Bölgede binanın çevresi çit ve aydınlatma ile donatılmıştır ve bir video gözetim sistemi kurulmuştur.

Rostov Bölgesi Yasama Meclisi Başkan Yardımcısı ve Birleşik Rusya bölgesel siyasi konseyi üyesi Alexander Kosachev , etkinliğin yerel halk için önemli ve uzun zamandır beklenen bir etkinlik olduğunu vurguladı.

Kızıl Kırım’da aktif olarak konut inşa ediliyor, birçok çocuklu aile buraya taşınıyor ve uzun süredir yeni bir okul öncesi eğitim kurumu kurma ihtiyacı ortaya çıkıyor.

“Yeni ve güzel bir anaokulunun ortaya çıkışı, diğer şeylerin yanı sıra, Birleşik Rusya’nın popüler programı sayesinde mümkün oldu. Seçmenlerimizden gelen çok sayıda emir var. Öncelikle anaokullarının, okulların, yolların ve diğer sosyal açıdan önemli tesislerin inşaatı ve büyük onarımlarından bahsediyoruz” dedi.

Hoparlör
Kosachev Alexander Sergeevich
Kosachev Alexander Sergeevich
Bölgesel Siyasi Konsey Üyesi, Rostov Bölgesi Yasama Meclisi Başkan Vekili – Rostov Bölgesi Yasama Meclisi Mevzuat ve Devlet İnşası Komitesi Başkanı.
#Kosaçev
#bölgeler
#Rostov bölgesi
#halkın programı ER
#çocuk Yuvası
#açılış
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/po-narodnoj-programme-edinoj-rossii-v-rostovskom-hutore-krasnyj-krym-otkrylsya-detskij-sad

, , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.