Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, el konulan veya sahiplenilmeyen silahların cepheye basitleştirilmiş transferini mümkün kıldı

“Birleşik Rusya”, el konulan veya sahiplenilmeyen silahların cepheye basitleştirilmiş transferini mümkün kıldı.

“Birleşik Rusya”, el konulan veya sahiplenilmeyen silahların cepheye basitleştirilmiş transferini mümkün kıldı
REKLAM ALANI
06.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, el konulan veya sahiplenilmeyen silahların cepheye basitleştirilmiş transferini mümkün kıldı

2024,

Devlet Duması oybirliğiyle SVO çalışma grubu yasasını kabul etti
Bu, Rus Muhafızlarının yok etmesine değil, bu tür silahları ve mühimmatları onlar için Ulusal Muhafız birliklerine ve diğer devlet paramiliter örgütlerine Savunma Bakanlığına devretmesine olanak tanıyor.

“Silahları Rus Muhafızlarının bölgesel bir birimine gönüllü olarak teslim etmek isteyen herkes, silahların SVO’nun görevlerini yerine getiren kuruluşlara devredileceğini bilecektir. Bu özellikle, özel bir askeri operasyon deneyiminin gösterdiği gibi, düşman İHA’larını yok etmede en etkili olan, mermilerle donatılmış yivsiz ve uzun namlulu ateşli silahlardan söz ettiğimizde önemlidir” dedi Devlet Duması Başkan Yardımcısı. Güvenlik Komitesi Anatoly Vyborny .

Devlet Duma Bilgi Politikası Komitesi Başkanı Alexander Khinshtein , bugün depolarda 250 binden fazla silah bulunduğunu hatırlattı. Bunlardan 70 bine yakınının yok edilmesi gerekirdi ama artık bu olmayacak.

“Silahların dolaşımını, bunların kontrolünü ve denetimini düzenleyen bir düzenleyici olarak Rus Muhafızları ve yasanın daha fazla uygulanmasıyla görevlendirilen bu departman, bu gerekli ve uzun zamandır beklenen tasarıyı uygulamaya ve uygulamaya zaten hazır. dedi.

Hoparlör
Vyborny Anatoly Borisoviç
Vyborny Anatoly Borisoviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Güvenlik ve Yolsuzlukla Mücadele Komitesi Başkan Vekili
#kanun
#SVO için çalışma grubu
#Devlet Duması
#silah
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-obespechila-vozmozhnost-uproshennoj-peredachi-konfiskovannogo-ili-nevostrebovannogo-oruzhiya-na-front

, , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.