Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tula bölgesinde Birleşik Rusya’nın desteğiyle “Kendi Gözlerinizle” turizm projesinin yeni sezonu başladı

Tula bölgesinde Birleşik Rusya’nın desteğiyle “Kendi Gözlerinizle” turizm projesinin yeni sezonu başladı.

Tula bölgesinde Birleşik Rusya’nın desteğiyle “Kendi Gözlerinizle” turizm projesinin yeni sezonu başladı
REKLAM ALANI
05.08.2024
A+
A-

Tula bölgesinde Birleşik Rusya’nın desteğiyle “Kendi Gözlerinizle” turizm projesinin yeni sezonu başladı

2024,

“Küçük Anavatan Kültürü” ve “Tarihsel Hafıza” parti projeleri himayesinde “Kind World” kamu kuruluşu tarafından uygulanıyor.
Efremov, Arsenyevski ve Belevsky bölgelerinden üç gezi grubu turizm sezonunu “Tula Savunması 1941” rotası boyunca silah başkentini ziyaret ederek açtı.

Birleşik Rusya fraksiyonunun başkanı, Tula Bölge Duması başkanı Nikolai Vorobyov’a göre , “Kendi Gözlerimle” projesinin ana fikri bölge sakinlerini kendi topraklarının geçmişi ve bugünüyle tanıştırmak. , kültürel gelenekleri ve manevi değerleri.

Proje katılımcıları kahraman şehirde tematik bir gezi turu yaptı ve Patriot Park’taki Tula Savunma Müzesi’ni ziyaret etti.

Projenin bölge koordinatörü Mikhail Borshchev’e göre , Ağustos-Eylül aylarında, tarihi ve kültürel anıtlarla tanışma, ziyaretler de dahil olmak üzere Tula bölgesi ve Tula’nın tüm bölgelerinden farklı grupların toplam dokuz güzergahı ve 30 gezisi düzenlenecek. Tula zencefilli kurabiye ve Filimonov oyuncaklarının yapımı üzerine ustalık sınıfları, bölgenin geleneksel ritüellerini, şarkılarını ve halk geleneklerini incelemek, çay ve zencefilli kurabiye tadımları.

1.200’den fazla kişinin kendi topraklarındaki ilginç ve unutulmaz yerleri ziyaret etmesi planlanıyor.

Hoparlör
Vorobiev Nikolay Yuryeviç
Vorobiev Nikolay Yuryeviç
Partinin Tula bölge şubesi sekreteri, Gazprom Mezhregiongaz Tula LLC Genel Müdürü, Tula Bölge Duması Başkanı
#Tula bölgesi
#bölgeler
#Vorobev
#partiprojeleri
#Küçük Anavatan Kültürü
#TarihselBellek
#kendi gözlerimle
#geziler
#gelenekler
#geziler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-tulskoj-oblasti-pri-podderzhke-edinoj-rossii-startoval-novyj-sezon-turisticheskogo-proekta-svoimi-glazami

, , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.